lucy w.
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 19:20 Temat postu: Drodzy Forumowicze - usilna prośba i ciepłe pozdrowienie! |
|
|
Drodzy Forumowicze!
Zarejestrowałam się na tym forum, ponieważ usilnie, wręcz desperacko poszukuję PEŁNOLETNIEGO, STARSZEGO RODZEŃSTWA DZIECI ZE DIAGNOZOWANYM AUTYZMEM. Rozesłałam mnóstwo ankiet w prawie całą Polskę, a póki co dostałam z powrotem 11 sztuk..
ale po kolei:
Jestem studentką piątego roku społecznej psychologii klinicznej w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie.
Pracę magisterską piszę pod kierunkiem prof. Tadeusza Gałkowskiego.
W mojej pracy pragnę skupić uwagę na starszym (już pełnoletnim), zdrowym rodzeństwie dzieci ze zdiagnozowanym autyzmem.
I właśnie takich osób (PEŁNOLETNIE, ZDROWE, STARSZE RODZEŃSTWO) poszukuję do krótkiego badania.
Ankieta składa się z 3 arkuszy, których wypełnienie nie zajmie dużo czasu. Jest całkowicie anonimowa i zostanie wykorzystana tylko na potrzeby napisania pracy magisterskiej. Wymaga jedynie chwili zastanowienia i szczerych odpowiedzi na postawione pytania.
Ankietę mogę dostarczyć osobiście (na terenie Warszawy lub Skoczowa-Cieszyna), posłać pocztą lub posłać mailem – tą samą drogą może być ona oddana/odebrana.
Jeśli w Państwa rodzinie jest ktoś odpowiadający powyższemu opisowi -bardzo proszę o kontakt, także w razie jakichkolwiek pytań:
Tel.: 506 079 340
E-mail: lwalach@st.swps.edu.pl lub lucy_wa@wp.pl
Będę niezmiernie wdzięczna za jakiekolwiek zainteresowanie bądź odpowiedź.
OGROMNIE DZIĘKUJĘ!
Lucyna Wałach |
|