Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mama Aspi
Dołączył: 02 Paź 2007 Posty: 39 Skąd: Katowice Chorzów Ruda Śl :)
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 18:33 Temat postu: Warsztat sensoryczny- wprowadzenie do teorii autyzmu |
|
|
„Warsztat sensoryczny- wprowadzenie do teorii autyzmu” – mgr Dorota Palicka, Miejskie Przedszkole nr 47 w Katowicach (17.10.07)- środa
Nie znam szczegółów ale chętnie dopytam Panią Palicką
i dam znać na forum.
Pozdrawiam
Już znam szczegóły nie ma już wolnych miejsc od dawna  _________________ 'Książka pełna wiedzy jest mniej warta niż jedno słowo które potrafi rozweselić"
GERHARD JUNG
Ostatnio zmieniony przez Mama Aspi dnia Czw Paź 11, 2007 15:19, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 18:33 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Liliana Bujała
|
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 08:39 Temat postu: |
|
|
a tak w ogóle, to radośc wielka, że p. Palicka nadal pracuje w tym przedszkolu - można zatem nadal je polecac. _________________ Do zobaczenia |
|
Powrót do góry |
|
 |
Liliana Bujała
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 12:30 Temat postu: warsztaty sensor dla rodziców |
|
|
termin środowy jest tylko dla logopedów. Joanno, czy weźmiesz na siebie zorganizowanie grupy 20-osobowej rodziców? Ja mam 1 chętną (asystentkę, nie rodzica). Nie wiem jak odzew w Stowarzyszeniu.
PS nie dopisuj do starej wiadomości, bo wtedy tego 'nie widac' (pisz w nowej) - nie ma zawiadomienia o odpowiedzi, itd. _________________ Do zobaczenia |
|
Powrót do góry |
|
 |
piotr
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 21:05 Temat postu: |
|
|
My bylibysmy chetni na takie warsztaty - Piotr i Klaudia. _________________ piotr |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mama Aspi
|
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 17:28 Temat postu: Oczywiście Bardzo chętnie :) |
|
|
Dam znać za kilka dni na forum jaki stan chętnych. _________________ 'Książka pełna wiedzy jest mniej warta niż jedno słowo które potrafi rozweselić"
GERHARD JUNG |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiad
|
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 20:02 Temat postu: |
|
|
My także jesteśmy chętni na warsztaty. Basia i Zenek _________________ Pozdrawiam. Basia |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mama Aspi
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 22:38 Temat postu: Tak więc mam już prawie połowę chętnych Ktoś jeszcze? |
|
|
Lista się zapełnia jest w połowie pełna lub w połowie pusta jak rzekł by pesymista,ale ja w pełni optymizmu mam nadzieję że po szkoleniu
uda się zorganizować pełny komplecik
Mówię o szkoleniu
"Wiem,rozumię pomogę" które odbędzie się już w ten weekend i na które serdecznie zachęcam i proszę dalsze zachęcanie dowiedziałam się dopiero dziś wiecej informacji zakładka -szkolenia-
Pozdrawiam JP _________________ 'Książka pełna wiedzy jest mniej warta niż jedno słowo które potrafi rozweselić"
GERHARD JUNG |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mama Aspi
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 14:54 Temat postu: Dotyczy wszystkich zapisanych na warsztat |
|
|
Zgodnie z uzgodnieniami z mgr Palicką oragnizację warsztatów dla Rodziców przesuwamy na styczeń 2008, koszt szkolenia 40 zł ,Miejsce Katowice Słoneczna najparwdopodbniej będzie to jakaś poranna sobota:)
Zagladaj na Forum-Szkolenia w nowym roku .Do Zobaczenia
Pozdrawiam Mama Piotra _________________ 'Książka pełna wiedzy jest mniej warta niż jedno słowo które potrafi rozweselić"
GERHARD JUNG |
|
Powrót do góry |
|
 |
piotr
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 15:03 Temat postu: |
|
|
OK, czekamy. _________________ piotr |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mama Aspi
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 16:36 Temat postu: Termin Warsztatu |
|
|
Szkolenie odbędzie 02.02.2008. w godz 10-14.00
Przyjazym i dostosowanym miejscem będzie dla nas:)
Przedszkole nr 21,Chorzów ul. Ryszki 33
Obowiązuje swobodny strój, panie powinny mieć spodnie, będziemy pracować na podłodze.
cena: 40 zł od osoby.
Osoby które które podały adresy meilowe otrzymają informację dotyczące nr konta na które należy dokonać wpłaty. _________________ 'Książka pełna wiedzy jest mniej warta niż jedno słowo które potrafi rozweselić"
GERHARD JUNG |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 16:36 Temat postu: |
|
|
|
|